FOLLOWER

28 Mac 2016

PENCARIAN BLOGLIST BLOG TENGKUBUTANG.COM 2016

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


PENCARIAN BLOGLIST BLOG TENGKUBUTANG.COM 2016


Sudah agak lama YB tidak menulis panjang dalam entri segmen atau giveaway.  Kali ini rasanya seperti hendak menulis panjang lebar, tengok pula idea datang atau tidak masa menulis.  Jangan-jangan nanti tulis panjang lebar tiada pula orang yang membacanya.  

Tidak mengapalah.  Tulisan ini sekadar pengenalan untuk entri penyertaan bagi PENCARIAN BLOGLIST BLOG TENGKUBUTANG.COM 2016.  Sebagai sokongan kepada rakan blogger yang merupakan seorang peminat kucing.

PENCARIAN BLOGLIST BLOG TENGKUBUTANG.COM 2016
PENCARIAN BLOGLIST BLOG TENGKUBUTANG.COM 2016

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai segmen ini sila klik pada banner kucing yang comel di atas.

Sebagai maklumat tambahan YB sekadar ingin berkongsi dengan pembaca semua, penganjur akan memilih 15 blog untuk ditempatkan di blogslistnya.   Siapa yang bernasib baik itu kita tidak tahu kan. Dan pastinya sebagai peserta YB juga mengharapkan blog yang baik akan terpilih antara 15 blog yang bertuah.

Selamat bersegmen kepada semua.

Jom berikan sokongan kepada rakan blogger Tengkubutang.

Segmen tamat pada 15 April 2016.


Terima kasih atas sokongan anda untuk entri Pencarian Bloglist Blog Tengkubutang.com 2016.

MENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVE AWAY

Assalamualaikum dan selamat sejahteraMENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVE AWAY


[by Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd]Bersempena Musim Mencandat Sotong 2016 dan Tahun Melawat Kelantan 2016 , Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd (Peneraju Pakej Kelantan Tours) ADA menganjurkan Give away melalui Blog www.nazlee.com . Tujuan adalah untuk memperkenalkan kepada umum berkenaan pakej-pakej pelancongan yang disediakan oleh Xceltravel seperti di laman web rasmi mereka   xcelltravel.com 

Salah satu daripada pakej-pakej yang ingin diperkenalkan adalah PAKEJ MENCANDAT SOTONG 2016 (KELANTAN) . Jika korang yang berminat 'candat' boleh lah turun mencandat sotong, jika tak dapat turun mencandat tahun ini, kita semua berpeluang menyarung t-shirt mencandat sotong khas daripada penaja (gambar di bawah). Peluang mudah menang dengan cara menyertai MENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVE AWAY ; bermula pada 26 Mac 2016 sehingga 30 April 2016

Terdapat 10 helai t-shirt tersebut untuk dimenangi (10 pemenang) dengan mengikut syarat-syarat  mudah seperti berikut :1) FOLLOW PAGE FACEBOOK Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd (https://www.facebook.com/xcelltravel/)

2) FOLLOW INSTAGRAM Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd (https://www.instagram.com/xcelltravelofficial/)

3) Buat 1 Entri blog

4) Penyertaan terbuka untuk Blogger Malaysia .

5) Tempoh GA bermula pada 26 Mac 2016 sehingga 30 April 2016


Ok, selamat bergiveaway !


Hadirkan hati

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
Hadirkan hati


Tidaklah seorang hamba menghadap (beribadah) kepada Allah dengan menghadirkan hatinya, melainkan Allah akan menghadapkan hati orang-orang yang beriman kepadanya, hingga mereka mencintainya.  (Harom bin Hayyan)


Terima kasih singgah baca entri Hadirkan hati
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...