FOLLOWER

1 Februari 2016

Berjaya juga habiskan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Berjaya juga habiskan


Memang tidak percaya.  Tetapi kena percaya sebab ubat ini mesti dihabiskan.  Jika tidak dihabiskan akan mendatangkan kesan sampingan dan boleh memudaratkan.  Hmmm... memang susah nak percaya tetapi itulah... seperti yang telah dinasihatkan oleh Doktor.

Hari ini, YangBaik telah berjaya habiskan ubat antibiotik yang telah diberikan oleh Doktor gigi tempoh hari.  

Habis juga

Kurang jelas.  Tak mengapa.  Boleh tengok entri lepas... carilah.  

Lepas ini... boleh pergi semula ke klinik gigi dan buat temujanji dengan doktor untuk cabut gigi. Harus pergi segera agar tidak perlu lagi menderita tahan sakit.  Sampai bila harus menahan sakit sekiranya kesakitan itu boleh ditamatkan.

Terima kasih atas khidmat nasihat yang telah diberikan dan terima kasih kerana sudi juga menjengok entri Berjaya juga habiskan.
Tersenarai dalam Most VVIP Blogger

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Tersenarai dalam Most VVIP Blogger


Begitulah adat dalam bersahabat dan berblogging.  Penghargaan yang diberikan oleh rakan blogger pastinya yang amat bermakna.  Namun tidak semestinya kita bersahabat untuk mendapat penghargaan tetapi kerana kita hendak bersahabat.

Secara jujurnya, YangBaik tidaklah mengharapkan sangat untuk terpilih, termasuk dalam senarai peserta sahaja sudah cukup mengharukan.  Namun apabila terpilih sebagai salah seorang daripada pemenang ianya merupakan satu bonus dan pastinya sesuatu yang amat mengembirakan.  Terasa ingin melompat setinggi langit... hehehe tapi tak mampu pulak.


VVIP Blogger
VVIP Blogger

Entri penyertaan di SINI.  

Di SINI pula adalah entri pengumuman pemilihan pemenang.  

Terima kasih kepada anda semua yang mendoakan dan juga kepada penganjur Segmen  JOM Tambah Kawan BLOGGER !!!, Munirah Mustafar.


Akhir kata, terima kasih kepada anda semua yang membaca dan meninggalkan komen di entri Tersenarai dalam Most VVIP Blogger.


Segmen Bloglist Beeha 1.0

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Segmen Bloglist Beeha 1.0


YB join segmen bloglist Beeha pula.  Rakan blogger yang baru dikenali melalui blogger Mialiana.com.  Kiranya ini adalah segmen pertama YangBaik join untuk bulan Februari.  Entri sebelum ini adalah Giveaway.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

YangBaik tag Maria dan TheKehalusan

Dan, kepada semua rakan blogger yang lain anda juga dijemput untuk menyertai segmen ini.  Jom kita sokong rakan blogger.

Segmen akan tamat pada 07.02.2016.


Terima kasih kerana sudi singgah dan baca entri Segmen Bloglist Beeha 1.0


^-^

MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


♥ Assalamualaikum ♥

"MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK "

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurnianya, akhirnya Mega giveaway ini berjaya dilancarkan. Terima kasih kepada 21 sponsor yang sering memberi kerjasama yang baik. Dengan lafaz "Bismilah" cik akak membuka tirai "MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK ".

klik banner - join 
Syarat-syaratnya :-
  • Follow blog, Follow Instagram, Follow Google+ & Like Page Facebook - Rujuk Entri SINI (syarat Follow Instagram, Follow Google+ & Like Page FB hanya kepada peserta yang memiliki mana-mana akaun yang dinyatakan seperti di atas).  
  • Letak link blog ini dalam senarai bloglist anda -  [ Cik Akak ] [ Eyja ] & [ Pn. Wawa ] - **syarat ini wajib kepada semua peserta sepanjang tempoh Mega Giveaway ini berlangsung.
  • Buat entri bertajuk "MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK "
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini 
  • Giveaway berlangsung 01.02.2016 - 26.02.2016
  • Giveaway tamat 26.02.2016 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui RANDOM.ORG & PENGUMUMAN PEMENANG PADA 29.02.2016.

Kemenangan giveaway pertama tahun 2016

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Kemenangan giveaway pertama tahun 2016


Hari ini, teruja dan gembira.  Teruja kerana pada tahun 2016, ini merupakan kemenangan pertama bagi penyertaan dalam giveaway oleh rakan blogger.  Kiranya ini adalah rezeki pertama di bulan Februari 2016.  Seperti biasa juga penyertaan di dalam giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger tidak semata-mata mengharapkan kemenangan tetapi yang penting adalah persahabatan.  Di samping itu dalam melalui entri giveaway jugalah kita dapat mengenali lebih ramai rakan blogger dengan niche yang berbeza.

Penyertaan YB dalam  HOODPATH Travel Blog Giveaway 1.0 boleh lihat di SINI.

Pemenang GA Hoodpath
Pemenang GA Hoodpath

Biarpun sekadar memang hadiah saguhati, ianya cukup bermakna kepada YB.  Terima kasih kepada rakan blogger yang menyokong dan mendoakan kemenangan YB. Wah.... macam menang besar. Tetapi itulah hakikatnya, besar atau kecil bukanlah ukuran tetapi yang penting persahabatan.  Biarpun sekadar di alam maya.

Entri pemakluman kemenangan oleh HOODPATH di SINI.

Terima kasih kepada semua yang sudi menjengah entri Kemenangan giveaway pertama tahun 2016.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...